Natural Lashes

PayPo Logo

Cumperi acum și plătești în 30 de zile, fără costuri suplimentare!

Îți oferim o nouă metodă inovativă de plată - PayPo! Prin PayPo, îți poți organiza cumpărăturile astfel încât să ai toate produsele pe care ți le dorești, dar le achiți după ce le-ai aplicat!

Ești la început de drum și ai o mulțime de cheltuieli cu amenajarea spațiului de lucru? Lasă achiziția de produse în grija PayPo! Îți cumperi acum toate produsele de care ai nevoie și le plătești în 30 de zile! Prin PayPo, cumperi produsele tale preferate Natural Lashes, pur și simplu, mai smart!

Cum funcționează Paypo?

Plata prin PayPo durează doar câteva minute și se poate finaliza în 3 pași ușor de urmat:

    

Adaugă produsele în coșul de cumpărături pe Natural Lashes și alege să plătești prin PayPo Logo.
Site-ul nostru te va redirecționa către PayPo unde trebuie să completezi datele personale solicitate pentru verificarea informațiilor și transmiterea codului SMS.

    

PayPo Logo verifică comanda, datele tale și numărul tău de telefon.
După verificarea datelor informațiilor și confirmarea codului trimis prin SMS, PayPo plătește produsele tale în câteva minute, iar tu vei primi comanda în câteva zile. În cazul în care este necesar, PayPo poate solicita câteva detalii suplimentare. Stai fără grijă, produsele tale vor fi rezervate până la finalizarea verificărilor!

    

Plătești comanda către PayPo Logo.
Pentru a achita sumele datorate către PayPo, ai la dispoziție 30 de zile de la achiziția produselor.


Ce se întâmplă în cazul în care nu pot ridica comanda?

În cazul în care nu poți ridica o comandă plătită prin PayPo, de îndată ce curierul ne aduce înapoi coletul tău, anulăm automat suma datorată către PayPo pentru acea comandă.

Cum pot contacta PayPo?

Serviciul Relații cu clienții PayPo este disponibil de luni până vineri între orele 08:00-18:00.
În cazul în care ai întrebări sau neclarități, îi poți contacta la telefon: 0312 294 746 sau prin e-mail la info@paypo.ro