Natural Lashes  × 0  × 0

SHEMAX LASH - Colector de vapori toxici   Mărește imaginea

SHEMAX LASH - Colector de vapori toxici

 2199 lei  (TVA inclus)

  Cumpără SHEMAX LASH - Colector de vapori toxici și beneficiezi de  LIVRARE GRATUITĂ  pentru întreaga comandă!

SHEMAX LASH este un produs special conceput pentru lash artiști. Previne împrăștierea vaporilor adezivului în camera de lucru, purifică aerul și previne apariția alergiilor cronice cauzate de contactul zilnic cu vaporii toxici.

Cum se utilizează:
– După montarea filtrului din carbon și alimentarea produsului, se va așeza o piatră de jad sau o romaniță în centrul aparatului.
– Porniți aspiratorul și alegeți viteza de aspirare în funcție de necesități. Aparatul va capta vaporii degajați de adeziv și va preveni împrăștierea lor în camera de lucru.
– Opriți întotdeauna produsul după utilizare, înainte de a înlocui accesoriile și înainte de a începe curățarea sau întreținerea. Deconectați produsul de la sursa de curent!

Alimentare: 220V-50Hz-25W
Viteza de aspirare: 4.1 m/s
Înălțime: 8.6cm
Diametru: 22-24cm
Greutate: 1.3kg
Grătar: metalic, magnetic
Filtru: fagure din carbon de înaltă calitate
Carcasă: din plastic ABS(5/5 stele)
O echipă minunată, foarte atenți și amabili! Produsele sunt foarte bune, prețurile super OK! Recomand aceste produse!!! Am trimis prima comandă seara, după care am realizat că am greșit ceva. Când am primit mail-ul de confirmare a comenzii am răspuns și specificat ce anume doresc să modifice. Dimineața am revenit cu un telefon să le spun, dar ei deja modificaseră comanda și era și trimisă! Deci sunt foarte, foarte atenți!
Marina Elena A. – 02.02.2021
(4/5 stele)
Folosesc adezivii de pe site-ul dumneavoastră, mi se par foarte buni și mai puțin pretențiosi. Acum m-am gândit să încerc și genele. Mi se par produse de calitate la un preț foarte bun. Livrarea a fost foarte rapidă și produsele în siguranță. Vă mulțumesc și în scurt timp voi reveni cu o altă comandă.
Florentina G. – 30.01.2021
(5/5 stele)
Produsele sunt de o calitate excepțională, având un raport preț/calitate care recomandă Natural Lashes. Cu siguranță voi comanda și în viitor și recomand cu încredere!
Cherese S. – 20.01.2021
(5/5 stele)
Produsele sunt foarte bine ambalate, ceea ce mă încântă maxim! Livrarea rapidă, iar prețurile mai mult decât satisfăcătoare. Recomand cu drag, cu siguranță am să revin și cu alte comenzi!
Madalina M. – 16.01.2021
(5/5 stele)
Sunt extreeeem de mulțumită de produse. Deja sunt 4 ani de când comand de la voi și totul este ireproșabil! Materialele sunt de calitate superioară, iar adezivii au rezistența din descriere, sunt mulțumită!
Andra C. – 16.01.2021
Vezi mai multe review-uri