Natural Lashes  × 0  × 0

Romaniță pentru adeziv   Mărește imaginea

Romaniță pentru adeziv

 0.9 lei  (TVA inclus)

În stoc  (7957 buc.)

Romanițele sunt confecționate dintr-un plastic de cea mai bună calitate și se montează foarte ușor de montat pe o piatră de jad, paletă de cristal sau Lash Station.

Încetinesc evaporarea adezivului în timpul procedurii și economisesc timpul petrecut curățând pietrele de jad sau paletele din silicon.

Material: plastic (de unică folosință)
Găurele: 18 mari și 12 mici(5/5 stele)
Prețuri accesibile Calitate superioară! Mulțumesc pentru produsele deosebite, recomand cu drag! Este prima dată când comand de pe acest site și am fost plăcut surprinsă. Comanda a venit foarte repede!
Georgiana S. – 23.09.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte serioși! Comanda a ajuns foarte repede, iar produsele sunt foarte calitative. Raspund la telefon foarte prompt și soluționează orice problema rapid. Recomand cu mare drag!
Adriana G. – 21.09.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de produsele comandate, de profesionalismul de care ați dat dovadă și de rapiditatea cu care a ajuns comanda. Mulțumesc echipei Natural Lashes!
Daniela M. – 12.09.2020
(5/5 stele)
Cele mai bune produse, cele mai bune gene și nu numai. Adeziv de calitate și accesorii la prețuri foarte bune. Recomand cu drag orice achiziție. În plus, livrare promptă și personal foarte drăguț!
Ionela G. – 08.09.2020
(5/5 stele)
Super mulțumită de toate produsele Natural Lashes. Lucrez de 3 ani cu ele și deși am mai încercat și alte produse, am revenit de fiecare dată la aceste produse pentru că mă ajută să am lucrări frumoase și rezistente.
Camelia M. – 26.08.2020
Vezi mai multe review-uri