Natural Lashes

Lichidări Extensii gene

Folosind extensii de gene îți creezi propriul design corespunzător feței tale. Extensiile de gene corectează micile greșeli ale ochilor (ex. pleoapa căzută poate fi ridicată), mascând imperfecțiunile. Obții gene mai lungi, mai curbate și mai dese.

Lichidări Gene bandă

Ți se pare că nu ai genele suficient de lungi și de dese pentru a atrage absolut toate privirile? Încearcă genele de club ESQIDO, Visofree sau SexySheep!

Lichidări Laminare și Lash Lifting

Laminarea genelor este un tratament nou prin care genele devin mai curbate, mai rezistente și cu 30% mai voluminoase. Procedura de laminare oferă genelor natural o culoare perfectă, o curbură naturală, flexibilitate și elasticitate. Cu ajutorul produselor de laminare din gama HS, genele vor deveni mai curbate, mai lungi și mai dese.

Lichidări Întreținere

Lichidări Accesorii

Lichidări Vopsea pentru gene și sprâncene

Vă oferim o gamă variată de vopsele profesionale de gene și sprâncene utilizate în cele mai renumite saloane de cosmetică din lume.

Lichidări Produse pentru bărbați

Vă oferim o colecție de produse cu ingredientele de înaltă calitate dedicate exclusiv bărbaților.

Lichidări Make-up

Secretul unui machiaj care arată și se simte profesional stă în produse de calitate. Descoperă pe Natural Lashes cele mai noi produse de make-up.

Lichidări Prevenirea alergiilor

Unul din trei tehnicieni din domeniul extensiilor de gene suferă de alergii. La aplicarea extensiilor de gene, tehnicienii inhalează vaporii adezivilor și, în timp, dezvoltă alergii. SHEMAX Lash este primul colector de vapori toxici ce previne împrăștierea vaporilor de adeziv în camera de lucru, purifică aerul și previne apariția alergiilor cronice.