Săptămâna aceasta poți câștiga un kit de laminare BROW BOMB! Află mai multe detalii pe noul nostru grup de Facebook!
Natural Lashes  × 0  × 0

ESQIDO - Companion   Mărește imaginea

ESQIDO - Companion

 49 lei  (TVA inclus)

Adezivul invizibil ce ține genele la locul lor întreaga zi. Formula sa specială ce nu conține latex protejează și extinde durata de viață a genelor de nurcă.

Mod de aplicare
1. Rotește capacul roz auriu pentru a deschide flaconul și trage ușor bețișorul de aplicare.
2. Treci vârful bețișorului uniform de-a lungul benzii genelor false și asigură-te că întreaga lungime a benzii este acoperită cu un strat subțire și uniform de adeziv.
3. Așteaptă câteva secunde pentru ca adezivul fără latex pentru gene să devină cleios, apoi fixează genele pe baza liniei naturale a genelor tale.

Culoare: incolor după uscare
Aplicator: vârf cu perie de precizie
Cantitate: 5.5ml
Valabilitate: 1 an de la deschidere
Depozitare: la temperatura camerei. A nu se congela!
Ingrediente: acrilați/copolimer acrilat etilhexil, apă (fără formaldehidă și fără latex)(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de toate produsele Dvs., am observat că diferă și calitatea genelor smocuri (sunt mult mai bune, buchețelele mai bine făcute)! Adezivii sunt geniali!!! Mulțumesc pentru tot!
Aura D. – 27.02.2021
(5/5 stele)
O echipă minunată, foarte atenți și amabili! Produsele sunt foarte bune, prețurile super OK! Recomand aceste produse!!! Am trimis prima comandă seara, după care am realizat că am greșit ceva. Când am primit mail-ul de confirmare a comenzii am răspuns și specificat ce anume doresc să modifice. Dimineața am revenit cu un telefon să le spun, dar ei deja modificaseră comanda și era și trimisă! Deci sunt foarte, foarte atenți!
Marina Elena A. – 02.02.2021
(4/5 stele)
Folosesc adezivii de pe site-ul dumneavoastră, mi se par foarte buni și mai puțin pretențiosi. Acum m-am gândit să încerc și genele. Mi se par produse de calitate la un preț foarte bun. Livrarea a fost foarte rapidă și produsele în siguranță. Vă mulțumesc și în scurt timp voi reveni cu o altă comandă.
Florentina G. – 30.01.2021
(5/5 stele)
Produsele sunt de o calitate excepțională, având un raport preț/calitate care recomandă Natural Lashes. Cu siguranță voi comanda și în viitor și recomand cu încredere!
Cherese S. – 20.01.2021
(5/5 stele)
Produsele sunt foarte bine ambalate, ceea ce mă încântă maxim! Livrarea rapidă, iar prețurile mai mult decât satisfăcătoare. Recomand cu drag, cu siguranță am să revin și cu alte comenzi!
Madalina M. – 16.01.2021
Vezi mai multe review-uri