Natural Lashes

Bandă medicală 3M - Transpore (din silicon) - 1.3cm × 9m   Mărește imaginea

Bandă medicală 3M - Transpore (din silicon) - 1.3cm × 9m

9.9 lei  (TVA inclus)

Banda medicală 3M Transpore se folosește pentru a izola genele ploapei inferioare. Este realizată din silicon hipoalergenic și nu conține latex - ceea ce o face ideală pentru persoanele cu o sensibilitate crescută a pielii.

Asigură o bună aderență pe piele și nu lasă reziduuri de adeziv la îndepărtare. Este excelentă pentru aplicarea pe pielea sensibilă și fragilă.

Lungime: 9m
Lățime: 1.3cm
Material: silicon


———

Toate produsele noastre sunt 100% ORIGINALE și provin direct de la producătorii oficiali.

Comenzile Natural Lashes sunt însoțite de CERTIFICATE DE CONFORMITATE ce atestă calitatea produselor.(5/5 stele)
Comand de pe Natural Lashes de ceva timp și sunt super încântată de calitate și preț. Produsele sunt întotdeauna în stoc și ajung la mine în cel mai scurt timp.
Roxana N. – 27.07.2023
(5/5 stele)
Recomand de mulți ani acest website. Am un adeziv preferat, HS-11, pe care de multe ori îl primesc cadou la finalizarea comenzii. Produsele sunt foarte bune și de obicei cumpăr când sunt reducerile de Lash Night. Sunt o clientă mulțumită și vă urez mult succes în continuare!
Alina O. – 14.07.2023
(5/5 stele)
Recomand cu încredere produsele! Sunt de foarte bună calitate și este foarte ușor de lucrat cu ele. Am folosit Natural Lashes și m-am îndrăgostit!
Valentina C. – 07.07.2023
(5/5 stele)
Este un adeziv perfect pentru orice anotimp! Recomand cu încredere toate produsele. De când folosesc aceste produse, timpul meu de lucru s-a micșorat.
Marina N. – 04.07.2023
(5/5 stele)
Foarte mulțumită de toate produsele. Recomand cu încredere Foarte rapizi! Am comandat azi și mâine au venit produsele!!! Vă mulțumesc
Bianca Elena B. – 28.06.2023
Vezi mai multe review-uri