Natural Lashes  × 0  × 0

V Lashes - V5 Pro - 5g   Mărește imaginea

V Lashes - V5 Pro - 5g

 169 lei  (TVA inclus)

Stoc limitat  (2 buc.)

V Lashes V5 Pro este un adeziv organic, hipoalergenic, de grad medical, cu vapori scăzuți ce se caracterizează prin rezistență și flexibilitate. Adezivul este triplu-filtrat, proces ce oferă o puritate incredibilă și o consistență excepțională.

Îl producem sub standardele COSHH și are certificarea ISO 10993. Mai simplu spus, adezivul nostru nu conține toxine! Este 100% vegan și nu a fost testat pe animale. Are la bază 2-cianocrilat de etil, o componentă adezivă incoloră ce are o vâscozitate scăzută și este utilizată în adezivii medicali pentru bandaje lichide. Din acest motiv adezivul V5 Pro este sigur chiar și pentru utilizarea pe piele.

Caracteristicile adezivului V Lashes V5 Pro:
•  cuplarea se face între 0.5 și 1.5 secunde
•  umiditatea ideală este 50-55%
•  îi plac temperaturile mai ridicate; funcționează între 19°C și 25°C, dar ideal ar fi să aveți între 22°C și 23°C în camera de lucru
•  are o rezistență de până la 7 săptămâni
•  nu este sensibil la căldură și ulei
•  este potrivit pentru toate tipurile de extensii de gene și toate tehnicile de aplicare
•  deși este negru, nu conține Negru Carbon (Carbon Black)
•  este potrivit pentru chiar și pentru persoanele foarte sensibile

V Lashes V5 Pro nu este un adeziv pentru extensii de gene obișnuit, așa că lucrul cu acest adeziv va necesita câteva adaptări:
•  Sticluțele de adeziv trebuie agitate foarte bine înainte de folosire deoarece pigmentul negru se adaugă abia la finalul procesului de fabricație.
•  NU SE UTILIZEAZĂ pietre de jad, plăcuțe din cristal sau sticlă decât în condiții de umiditate foarte mare deoarece acestea vor reduce substanțial proprietățile adezivului. Picăturile de adeziv se aplică NUMAI pe palete sau romanițe din plastic!
•  Adezivul are nevoie de 2-3 minute înainte de aplicare pentru a se obișnui cu mediul. Performanțele sale nu sunt afectate dacă îl utilizați imediat, dar veți vedea că după 2-3 minute se va simți altfel.
•  Picăturile se schimbă obligatoriu la intervale de 10-15 minute deoarece, în funcție de mediul de lucru, componentele vitale ale adezivului se pot evapora.
•  Extensiile se introduc în centrul picăturilor de adeziv și vă recomandăm să folosiți picături puțin mai mari decât de obicei
•  Sticluțele deschise, chiar dacă au fost utilizate de numai câteva ori, trebuie schimbate după 8-10 săptămâni!

Prima utilizare:
•  Sticluțele de adeziv trebuie agitate foarte bine înainte de folosire deoarece pigmentul negru se adaugă abia la finalul procesului de fabricație.
•  Înainte de tăiere, deschideți capacul pentru a verifica dacă există adeziv în aplicator. Pentru a elibera adezivul prins în aplicator strângeți ușor sticluța de câteva ori. Prima picătură nu se folosește niciodată, deoarece este foarte posibil să fi stat în aplicator și să-și fi pierdut din proprietăți!

Condiții de păstrare:
•  Păstrarea adezivului V Lashes V5 Pro trebuie făcută cu grijă!
•  Păstrați sticluțele într-un loc uscat, ferit de căldură și de razele soarelui. Recomandăm păstrarea la temperatura camerei, respectiv între 19°C și 22°C.
•  În condiții de umiditate/temperatură mare, sticluțele nedeschise pot fi păstrate și în frigider. Acestea trebuie să fie perfect sigilate și să nu fi fost deschise vreodată! Înainte de prima utilizare, adezivul trebuie lăsat să ajungă la temperatura camerei de lucru!
•  Sticluțele deschise, chiar dacă au fost utilizate de numai câteva ori, trebuie schimbate o dată la 8-10 săptămâni, altfel adezivul își pierde proprietățile!

Îți recomandăm să ai un higrometru pentru a măsura cu exactitate condițiile de umiditate și temperatură din camera de lucru!

Cantitate: 5g
Rezistență: 7 săptămâni
Uscare: foarte rapidă (0.5-1.5 secunde)
Culoare: negru

Condiții recomandate de lucru cu adezivul
Umiditate: între 50% și 55%
Temperatură: între +22°C și +23°C

Valabilitate
De la deschidere: 8-10 săptămâni
Sigilat: 12 luni de la data fabricației (inscripționată pe sticluță)(5/5 stele)
Genele V LASHES sunt absolut superbe, se desfac ușor, banda nu este super adezivă, ci exact cum trebuie ca să nu se deformeze evantaiul la desprindere!
Elena C. – 19.06.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de produsele comandate, de profesionalismul de care ați dat dovadă și de rapiditatea cu care a ajuns comanda. Mulțumesc echipei Natural Lashes!
Daniela M. – 12.09.2020
(5/5 stele)
Cele mai bune produse, cele mai bune gene și nu numai. Adeziv de calitate și accesorii la prețuri foarte bune. Recomand cu drag orice achiziție. În plus, livrare promptă și personal foarte drăguț!
Ionela G. – 08.09.2020
(5/5 stele)
Super mulțumită de toate produsele Natural Lashes. Lucrez de 3 ani cu ele și deși am mai încercat și alte produse, am revenit de fiecare dată la aceste produse pentru că mă ajută să am lucrări frumoase și rezistente.
Camelia M. – 26.08.2020
(5/5 stele)
Super produse la super prețuri! Mi s-au recomandat în timpul cursului produsele Natural Lashes. Am început acest minunat drum cu o investiție super mică, doar datorită acestor produse. Clientele sunt mulțumite de aspectul natural al genelor și de rezistența dată de adezivul HS-11. Mulțumesc Natural Lashes.
Luciana L. – 22.07.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de toate produsele. Sunt de calitate și au cel mai bun preț. Livrarea este rapidă Revin de fiecare dată cu plăcere pentru că aici găsesc tot ce am nevoie.
Simona Z. – 13.07.2020
Vezi mai multe review-uri