Natural Lashes  × 0  × 0

Beautiful Brows & Lashes - Ulei organic de ricin - presat la rece - 10ml   Mărește imaginea

Beautiful Brows & Lashes - Ulei organic de ricin - presat la rece - 10ml

 39 lei  (TVA inclus)

Ulei de ricin 100% natural, presat la rece, bogat în acizi grași esențiali. Stimulează creșterea genelor, prevenind în același timp subțierea și căderea lor. Este o soluție eficientă și pentru sprâncenele subțiri și rare.
Este obținut prin presarea la rece a semințelor de ricin organic, fără să fie folosită căldura care alterează nutrienții benefici.

Cum se utilizează?
• Cel mai bun moment în care să aplici uleiul de ricin Beautiful Brows & Lashes pe gene este seara, înainte de culcare. În acest fel uleiul își poate face efectul peste noapte.
• Spală-te pe față și asigură-te că ai curățat de pe gene și pleoape orice urmă de fard și mascara. Aplică 2-3 picături pe o pensulă subțire de mascara și aplică cu grijă pe genele superioare, dar și pe cele inferioare, acoperind genele cu ulei. Este important ca uleiul de ricin să intre în contact cu rădăcinile genelor.
• La fel ca majoritatea produselor naturale, uleiul de ricin nu are efecte secundare atunci când este aplicat pe gene. Dar este important să îl folosești cu grijă, astfel încât să nu îți intre în ochi. Uleiul de ricin poate avea un efect iritant asupra ochilor și te poți confrunta cu senzația de usturime. Aplică-l cu grijă, folosind o pensulă subțire de mascara. Folosește de fiecare dată o cantitate mică de ulei (2-3 picături) pentru ca acesta să nu ți se scurgă în ochi.

Cantitate: 10ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere(5/5 stele)
Produsele sunt de o calitate excepțională, având un raport preț/calitate care recomandă Natural Lashes. Cu siguranță voi comanda și în viitor și recomand cu încredere!
Cherese S. – 20.01.2021
(5/5 stele)
Produsele sunt foarte bine ambalate, ceea ce mă încântă maxim! Livrarea rapidă, iar prețurile mai mult decât satisfăcătoare. Recomand cu drag, cu siguranță am să revin și cu alte comenzi!
Madalina M. – 16.01.2021
(5/5 stele)
Sunt extreeeem de mulțumită de produse. Deja sunt 4 ani de când comand de la voi și totul este ireproșabil! Materialele sunt de calitate superioară, iar adezivii au rezistența din descriere, sunt mulțumită!
Andra C. – 16.01.2021
(5/5 stele)
Foarte mulțumită de produse! Transport rapid, împachetat sigur. De asemenea, foarte receptivi la orice problemă, am rezolvat printr-un simplu mail. Chiar recomand!
Paula C. – 09.01.2021
(5/5 stele)
Servicii de foarte bună calitate, la fel și produsele. Comenzile sunt onorate la timp, iar produsele nu au venit niciodată cu defecte! Comand produse de pe naturallashes.ro de 1 an și jumătate și pot spune că sunt foarte mulțumită!
Daniela T. – 15.12.2020
Vezi mai multe review-uri