Natural Lashes  × 0  × 0

Beautiful Brows & Lashes - Ulei organic de ricin - presat la rece - 10ml   Mărește imaginea

Beautiful Brows & Lashes - Ulei organic de ricin - presat la rece - 10ml

 39 lei  (TVA inclus)

În stoc  (17 buc.)

Ulei de ricin 100% natural, presat la rece, bogat în acizi grași esențiali. Stimulează creșterea genelor, prevenind în același timp subțierea și căderea lor. Este o soluție eficientă și pentru sprâncenele subțiri și rare.
Este obținut prin presarea la rece a semințelor de ricin organic, fără să fie folosită căldura care alterează nutrienții benefici.

Cum se utilizează?
• Cel mai bun moment în care să aplici uleiul de ricin Beautiful Brows & Lashes pe gene este seara, înainte de culcare. În acest fel uleiul își poate face efectul peste noapte.
• Spală-te pe față și asigură-te că ai curățat de pe gene și pleoape orice urmă de fard și mascara. Aplică 2-3 picături pe o pensulă subțire de mascara și aplică cu grijă pe genele superioare, dar și pe cele inferioare, acoperind genele cu ulei. Este important ca uleiul de ricin să intre în contact cu rădăcinile genelor.
• La fel ca majoritatea produselor naturale, uleiul de ricin nu are efecte secundare atunci când este aplicat pe gene. Dar este important să îl folosești cu grijă, astfel încât să nu îți intre în ochi. Uleiul de ricin poate avea un efect iritant asupra ochilor și te poți confrunta cu senzația de usturime. Aplică-l cu grijă, folosind o pensulă subțire de mascara. Folosește de fiecare dată o cantitate mică de ulei (2-3 picături) pentru ca acesta să nu ți se scurgă în ochi.

Cantitate: 10ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de produsele comandate, de profesionalismul de care ați dat dovadă și de rapiditatea cu care a ajuns comanda. Mulțumesc echipei Natural Lashes!
Daniela M. – 12.09.2020
(5/5 stele)
Cele mai bune produse, cele mai bune gene și nu numai. Adeziv de calitate și accesorii la prețuri foarte bune. Recomand cu drag orice achiziție. În plus, livrare promptă și personal foarte drăguț!
Ionela G. – 08.09.2020
(5/5 stele)
Super mulțumită de toate produsele Natural Lashes. Lucrez de 3 ani cu ele și deși am mai încercat și alte produse, am revenit de fiecare dată la aceste produse pentru că mă ajută să am lucrări frumoase și rezistente.
Camelia M. – 26.08.2020
(5/5 stele)
Super produse la super prețuri! Mi s-au recomandat în timpul cursului produsele Natural Lashes. Am început acest minunat drum cu o investiție super mică, doar datorită acestor produse. Clientele sunt mulțumite de aspectul natural al genelor și de rezistența dată de adezivul HS-11. Mulțumesc Natural Lashes.
Luciana L. – 22.07.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de toate produsele. Sunt de calitate și au cel mai bun preț. Livrarea este rapidă Revin de fiecare dată cu plăcere pentru că aici găsesc tot ce am nevoie.
Simona Z. – 13.07.2020
Vezi mai multe review-uri