Natural Lashes
Reduceri Natural Lashes

Reduceri la Extensii gene

Folosind extensii de gene îți creezi propriul design corespunzător feței tale. Extensiile de gene corectează micile greșeli ale ochilor (ex. pleoapa căzută poate fi ridicată), mascând imperfecțiunile. Obții gene mai lungi, mai curbate și mai dese, economisești timp și au un efect natural.

Reduceri la Gene ESQIDO

Descoperă cele mai moi, mai ușoare și mai naturale gene pe care le vei purta vreodată! Genele ESQIDO din păr veritabil de nurcă au o durată de viață de până la 25 de purtări!

Reduceri la Extensii sprâncene

Extensiile de sprâncene fir cu fir reprezintă soluția pentru a obține sprâncenele perfecte cu un aspect natural.

Reduceri la Laminare gene

Laminarea genelor este un tratament nou prin care genele devin mai curbate, mai rezistente și cu 30% mai voluminoase. Procedura de laminare oferă genelor natural o culoare perfectă, o curbură naturală, flexibilitate și elasticitate. Cu ajutorul produselor de laminare din gama HS, genele vor deveni mai curbate, mai lungi și mai dese.

Reduceri la Adezivi

Adezivul HS este conceput sa nu provoace alergii si sa nu ingreuneze genele. Nu afecteaza zona ochilor si genele naturale. Este realizat la standarde medicale, poate fi folosit si de persoanele cu ochii sensibili sau purtatoare de lentile de contact.

Reduceri la Pensete

Reduceri la Întreținere

Reduceri la Accesorii

Reduceri la Kit-uri

Reduceri la Măști de față

În fiecare tip de mască am adăugat peste 30 de ingrediente și o concentrație crescută de substanțe active. Folosim numai ingrediente naturale și garantăm hidratare maximă și penetrare în proporție de 100% a fiecărei substanțe în piele! O spunem cu mândrie, măștile NO:HJ sunt garanția frumuseții tale, iar tu te vei simți minunat!