Natural Lashes  × 0  × 0

Natural Lashes Titanium - Volume B   Mărește imaginea

Natural Lashes Titanium - Volume B

129 lei  45 lei  (TVA inclus)

Descoperă colecția de pensete, în ediție limitată, Natural Lashes Titanium. Pensetele din titaniu sunt de două ori mai ușoare decât pensetele obișnuite și de trei ori mai rezistente.

Titaniul este un metal foarte dur, folosit în industria aerospațială. Reduce aproape complet riscul infecțiilor și alergiilor. Este cu 40% mai ușor decât alte aliaje, nu magnetizează, rezistă până la 400 grade Celsius și este rezistent la coroziune (inclusiv față de apa de mare).

Pensetele Natural Lashes Titanium se livrează într-un etui negru de catifea.

Material: titaniu
Coating: auriu
Polish: Cape Cod Polish® cu aromă de vanilie
Vârf: curbat, ideal pentru volum
Lungime: 11.5cm
Greutate: 8gr(5/5 stele)
Foarte bune și calitative produsele!
Loredana Mihaela I. – 28.04.2020
(5/5 stele)
O echipă minunată, foarte atenți și amabili! Produsele sunt foarte bune, prețurile super OK! Recomand aceste produse!!! Am trimis prima comandă seara, după care am realizat că am greșit ceva. Când am primit mail-ul de confirmare a comenzii am răspuns și specificat ce anume doresc să modifice. Dimineața am revenit cu un telefon să le spun, dar ei deja modificaseră comanda și era și trimisă! Deci sunt foarte, foarte atenți!
Marina Elena A. – 02.02.2021
(4/5 stele)
Folosesc adezivii de pe site-ul dumneavoastră, mi se par foarte buni și mai puțin pretențiosi. Acum m-am gândit să încerc și genele. Mi se par produse de calitate la un preț foarte bun. Livrarea a fost foarte rapidă și produsele în siguranță. Vă mulțumesc și în scurt timp voi reveni cu o altă comandă.
Florentina G. – 30.01.2021
(5/5 stele)
Produsele sunt de o calitate excepțională, având un raport preț/calitate care recomandă Natural Lashes. Cu siguranță voi comanda și în viitor și recomand cu încredere!
Cherese S. – 20.01.2021
(5/5 stele)
Produsele sunt foarte bine ambalate, ceea ce mă încântă maxim! Livrarea rapidă, iar prețurile mai mult decât satisfăcătoare. Recomand cu drag, cu siguranță am să revin și cu alte comenzi!
Madalina M. – 16.01.2021
(5/5 stele)
Sunt extreeeem de mulțumită de produse. Deja sunt 4 ani de când comand de la voi și totul este ireproșabil! Materialele sunt de calitate superioară, iar adezivii au rezistența din descriere, sunt mulțumită!
Andra C. – 16.01.2021
Vezi mai multe review-uri