Natural Lashes  × 0  × 0

Mască cu filtru - din carbon activ   Mărește imaginea

Mască cu filtru - din carbon activ

 4 lei  (TVA inclus)

Mască cu filtru din carbon activ ce protejează tehnicianul de vaporii rezultați în urma polimerizării adezivului.

Cele 4 straturi ale măștii cu filtru de carbon activ (3 din țesătură densă + 1 din carbon activ) asigură o protecție ideală persoanelor cu o sensibilitate crescută la adezivii extensiilor de gene.

Recomandăm un timp de utilizare maxim de 8 ore de la deschiderea măștii cu filtru de carbon activ.

Valabilitate: 12 luni
Timp de utilizare: 8 ore de la deschidere
Pachetul conține: 1 mască cu filtru din carbon activ ambalată individual



(5/5 stele)
Prețuri accesibile Calitate superioară! Mulțumesc pentru produsele deosebite, recomand cu drag! Este prima dată când comand de pe acest site și am fost plăcut surprinsă. Comanda a venit foarte repede!
Georgiana S. – 23.09.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte serioși! Comanda a ajuns foarte repede, iar produsele sunt foarte calitative. Raspund la telefon foarte prompt și soluționează orice problema rapid. Recomand cu mare drag!
Adriana G. – 21.09.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de produsele comandate, de profesionalismul de care ați dat dovadă și de rapiditatea cu care a ajuns comanda. Mulțumesc echipei Natural Lashes!
Daniela M. – 12.09.2020
(5/5 stele)
Cele mai bune produse, cele mai bune gene și nu numai. Adeziv de calitate și accesorii la prețuri foarte bune. Recomand cu drag orice achiziție. În plus, livrare promptă și personal foarte drăguț!
Ionela G. – 08.09.2020
(5/5 stele)
Super mulțumită de toate produsele Natural Lashes. Lucrez de 3 ani cu ele și deși am mai încercat și alte produse, am revenit de fiecare dată la aceste produse pentru că mă ajută să am lucrări frumoase și rezistente.
Camelia M. – 26.08.2020
Vezi mai multe review-uri