Natural Lashes  × 0  × 0

Mască de protecție - KN95, FFP2 - 5 straturi - 100 bucăți   Mărește imaginea

Mască de protecție - KN95, FFP2 - 5 straturi - 100 bucăți

 1500 lei  (TVA inclus)

Filtrează eficient cel puțin 95% din aerul respirat și oferă protecție respiratorie KN95/N95, FFP2, PM2.5.
Masca este special concepută pentru a nu îngreuna respirația, are o formă ergonomică și se potrivește oricărei fizionomii.
• Este fabricată dintr-un material flexibil, nețesut, în 5 straturi pentru a oferi o protecție suplimentară față de măștile chirurgicale de unică folosință.
• Este potrivită pentru protecția împotriva particulelor PM2.5, prafului de cărbune, substanțelor chimice și vaporilor de adeziv.
• Este potrivită și pentru persoanele care suferă de alergii!
Pentru dezinfectarea, igienizarea și sterilizarea măștilor de protecție, se recomandă expunerea la lumină UV timp de 30 de minute.

  Certificatul CE – Shandong Honghui Labor Protection Products Co.,Ltd.
  Rezultatul testelor CE – Shandong Honghui Labor Protection Products Co.,Ltd.

Certificate: CE, FDA
Standarde de calitate: EN149:2001+A1:2009
Material: nețesut, 5 straturi
Mărime: 10.5cm × 14.5cm
Pachetul conține: 100 măști(5/5 stele)
Produsele sunt foarte bine ambalate, ceea ce mă încântă maxim! Livrarea rapidă, iar prețurile mai mult decât satisfăcătoare. Recomand cu drag, cu siguranță am să revin și cu alte comenzi!
Madalina M. – 16.01.2021
(5/5 stele)
Sunt extreeeem de mulțumită de produse. Deja sunt 4 ani de când comand de la voi și totul este ireproșabil! Materialele sunt de calitate superioară, iar adezivii au rezistența din descriere, sunt mulțumită!
Andra C. – 16.01.2021
(5/5 stele)
Foarte mulțumită de produse! Transport rapid, împachetat sigur. De asemenea, foarte receptivi la orice problemă, am rezolvat printr-un simplu mail. Chiar recomand!
Paula C. – 09.01.2021
(5/5 stele)
Servicii de foarte bună calitate, la fel și produsele. Comenzile sunt onorate la timp, iar produsele nu au venit niciodată cu defecte! Comand produse de pe naturallashes.ro de 1 an și jumătate și pot spune că sunt foarte mulțumită!
Daniela T. – 15.12.2020
(5/5 stele)
Încep prin a spune că fiind prima clientă și clientă nouă, am făcut o comandă destul de măricică, să spunem așa. Și chiar am primit și cadou. Am rămas mirată și totodată fericită de cadoul primit. Vă multumesc foarte mult tuturor de la Natural Lashes. Sunteți o companie grozavă. Cu siguranță voi reveni în continuare cu multe alte comenzi. Vă multumesc încă o dată. Și fetelor, vă recomand acest site cu cea mai mare încredere. În niciun caz nu veți fi dezamăgite. Și asta o spun chiar din propria experiență
Elena Roberta S. – 27.11.2020
Vezi mai multe review-uri