Natural Lashes  × 0  × 0

Mască de protecție, de unică folosință, certificată CE   Mărește imaginea

Mască de protecție, de unică folosință, certificată CE

 3 lei  (TVA inclus)

Mască de protecție, de unică folosință, cu 3 straturi de protecție împotriva bacteriilor și virușilor prezenți în mediu.
Măștile sunt foarte comode, neiritante, permit o respirație normală și constituie o barieră eficace de filtrare. Se adaptează la forma feței și au un sistem de prindere pe bază de elastic care fixează perfect masca.

Sunt realizate din materiale nețesute de inaltă calitate ce blochează praful, particulele dăunătoare, picăturile și alte obiecte vizibile. Stratul de filtrare protejează căile respiratorii împotriva virusurilor și bacteriilor, iar stratul moale din material nețesut absoarbe umezeala și este delicat cu pielea feței.

  Certificatul CE – Changzhou Xiangrong Medical Instruments Co. Ltd.
  Rezultatul testelor CE – Changzhou Xiangrong Medical Instruments Co. Ltd.
  Certificatul CE – Nantong Best-Today International Trading Co., Ltd.
  Rezultatul testelor CE – Nantong Best-Today International Trading Co., Ltd.

Certificate: CE, FDA
Material: nețesut, 3 straturi
Mărime: 17cm × 9.5cm(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită! Pachetul a ajuns la mine în condiții bune, sunt mulțumită de calitatea produsului și mai ales de faptul că mi-a ajuns destul de repede prin curier.
Ana Maria M. – 22.04.2020
(5/5 stele)
Foarte mulțumită de produse! Transport rapid, împachetat sigur. De asemenea, foarte receptivi la orice problemă, am rezolvat printr-un simplu mail. Chiar recomand!
Paula C. – 09.01.2021
(5/5 stele)
Servicii de foarte bună calitate, la fel și produsele. Comenzile sunt onorate la timp, iar produsele nu au venit niciodată cu defecte! Comand produse de pe naturallashes.ro de 1 an și jumătate și pot spune că sunt foarte mulțumită!
Daniela T. – 15.12.2020
(5/5 stele)
Încep prin a spune că fiind prima clientă și clientă nouă, am făcut o comandă destul de măricică, să spunem așa. Și chiar am primit și cadou. Am rămas mirată și totodată fericită de cadoul primit. Vă multumesc foarte mult tuturor de la Natural Lashes. Sunteți o companie grozavă. Cu siguranță voi reveni în continuare cu multe alte comenzi. Vă multumesc încă o dată. Și fetelor, vă recomand acest site cu cea mai mare încredere. În niciun caz nu veți fi dezamăgite. Și asta o spun chiar din propria experiență
Elena Roberta S. – 27.11.2020
(5/5 stele)
Produse de calitate la prețuri foarte bune! Am comandat produsele de Black Friday, iar prețurile au fost imbatabile! Voi reveni cu o comandă cât mai curând. Abia aștept să testez noile gene V LASHES.
Andreea Monica P. – 18.11.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de produsele Natural Lashes. Comanda întotdeauna a ajuns fără surprize, iar ce îmi place foarte mult la acest site este faptul că împachetează foarte bine coletul și au grijă să ajungă întregi toate comenzile! Vă mulțumesc mult pentru tot! Sunteți minunați și comand cu încredere de fiecare dată!
Ionela U. – 21.10.2020
Vezi mai multe review-uri