Natural Lashes  × 0  × 0

Măști de protecție, de unică folosință, certificate CE - 20 + 5 GRATIS   Mărește imaginea

Măști de protecție, de unică folosință, certificate CE - 20 + 5 GRATIS

 60 lei  (TVA inclus)

În stoc  (502 buc.)

Mască de protecție, de unică folosință, cu 3 straturi de protecție împotriva bacteriilor și virușilor prezenți în mediu.
Măștile sunt foarte comode, neiritante, permit o respirație normală și constituie o barieră eficace de filtrare. Se adaptează la forma feței și au un sistem de prindere pe bază de elastic care fixează perfect masca.

Sunt realizate din materiale nețesute de inaltă calitate ce blochează praful, particulele dăunătoare, picăturile și alte obiecte vizibile. Stratul de filtrare protejează căile respiratorii împotriva virusurilor și bacteriilor, iar stratul moale din material nețesut absoarbe umezeala și este delicat cu pielea feței.

  Certificatul CE – Changzhou Xiangrong Medical Instruments Co. Ltd.
  Rezultatul testelor CE – Changzhou Xiangrong Medical Instruments Co. Ltd.
  Certificatul CE – Nantong Best-Today International Trading Co., Ltd.
  Rezultatul testelor CE – Nantong Best-Today International Trading Co., Ltd.

Certificate: CE, FDA
Material: nețesut, 3 straturi
Mărime: 17cm × 9.5cm
Pachetul conține: 25 măști(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită! Pachetul a ajuns la mine în condiții bune, sunt mulțumită de calitatea produsului și mai ales de faptul că mi-a ajuns destul de repede prin curier.
Ana Maria M. – 22.04.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de produsele comandate, de profesionalismul de care ați dat dovadă și de rapiditatea cu care a ajuns comanda. Mulțumesc echipei Natural Lashes!
Daniela M. – 12.09.2020
(5/5 stele)
Cele mai bune produse, cele mai bune gene și nu numai. Adeziv de calitate și accesorii la prețuri foarte bune. Recomand cu drag orice achiziție. În plus, livrare promptă și personal foarte drăguț!
Ionela G. – 08.09.2020
(5/5 stele)
Super mulțumită de toate produsele Natural Lashes. Lucrez de 3 ani cu ele și deși am mai încercat și alte produse, am revenit de fiecare dată la aceste produse pentru că mă ajută să am lucrări frumoase și rezistente.
Camelia M. – 26.08.2020
(5/5 stele)
Super produse la super prețuri! Mi s-au recomandat în timpul cursului produsele Natural Lashes. Am început acest minunat drum cu o investiție super mică, doar datorită acestor produse. Clientele sunt mulțumite de aspectul natural al genelor și de rezistența dată de adezivul HS-11. Mulțumesc Natural Lashes.
Luciana L. – 22.07.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de toate produsele. Sunt de calitate și au cel mai bun preț. Livrarea este rapidă Revin de fiecare dată cu plăcere pentru că aici găsesc tot ce am nevoie.
Simona Z. – 13.07.2020
Vezi mai multe review-uri