Natural Lashes  × 0  × 0

Măști de protecție, de unică folosință, certificate CE - 20 + 5 GRATIS   Mărește imaginea

Măști de protecție, de unică folosință, certificate CE - 20 + 5 GRATIS

 60 lei  (TVA inclus)

Mască de protecție, de unică folosință, cu 3 straturi de protecție împotriva bacteriilor și virușilor prezenți în mediu.
Măștile sunt foarte comode, neiritante, permit o respirație normală și constituie o barieră eficace de filtrare. Se adaptează la forma feței și au un sistem de prindere pe bază de elastic care fixează perfect masca.

Sunt realizate din materiale nețesute de inaltă calitate ce blochează praful, particulele dăunătoare, picăturile și alte obiecte vizibile. Stratul de filtrare protejează căile respiratorii împotriva virusurilor și bacteriilor, iar stratul moale din material nețesut absoarbe umezeala și este delicat cu pielea feței.

  Certificatul CE – Changzhou Xiangrong Medical Instruments Co. Ltd.
  Rezultatul testelor CE – Changzhou Xiangrong Medical Instruments Co. Ltd.
  Certificatul CE – Nantong Best-Today International Trading Co., Ltd.
  Rezultatul testelor CE – Nantong Best-Today International Trading Co., Ltd.

Certificate: CE, FDA
Material: nețesut, 3 straturi
Mărime: 17cm × 9.5cm
Pachetul conține: 25 măști(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită! Pachetul a ajuns la mine în condiții bune, sunt mulțumită de calitatea produsului și mai ales de faptul că mi-a ajuns destul de repede prin curier.
Ana Maria M. – 22.04.2020
(5/5 stele)
Produsele sunt de o calitate excepțională, având un raport preț/calitate care recomandă Natural Lashes. Cu siguranță voi comanda și în viitor și recomand cu încredere!
Cherese S. – 20.01.2021
(5/5 stele)
Produsele sunt foarte bine ambalate, ceea ce mă încântă maxim! Livrarea rapidă, iar prețurile mai mult decât satisfăcătoare. Recomand cu drag, cu siguranță am să revin și cu alte comenzi!
Madalina M. – 16.01.2021
(5/5 stele)
Sunt extreeeem de mulțumită de produse. Deja sunt 4 ani de când comand de la voi și totul este ireproșabil! Materialele sunt de calitate superioară, iar adezivii au rezistența din descriere, sunt mulțumită!
Andra C. – 16.01.2021
(5/5 stele)
Foarte mulțumită de produse! Transport rapid, împachetat sigur. De asemenea, foarte receptivi la orice problemă, am rezolvat printr-un simplu mail. Chiar recomand!
Paula C. – 09.01.2021
(5/5 stele)
Servicii de foarte bună calitate, la fel și produsele. Comenzile sunt onorate la timp, iar produsele nu au venit niciodată cu defecte! Comand produse de pe naturallashes.ro de 1 an și jumătate și pot spune că sunt foarte mulțumită!
Daniela T. – 15.12.2020
Vezi mai multe review-uri