Natural Lashes  × 0  × 0

ESQIDO - Oh So Sweet   Mărește imaginea

ESQIDO - Oh So Sweet

79 lei  64 lei  (TVA inclus)

În stoc  (5 buc.)

Fire scurte de păr veritabil de nurcă se încrucișează uniform de-a lungul benzii de bumbac cu fire luuungi, concentrate în mijloc. Vei fi atrăgătoare, superbă și sexy! Cine spune că nu le poți avea pe toate?

Descoperă superbele gene ESQIDO!
Folosește slider-ul de mai jos!

Colecție: Classic
Volum: 3/5
Lungime: 6-12mm
Gene: fine, din păr de nurcă
Bandă: din bumbac realizată manual
Perioada de purtare: până la 25 de utilizări



(5/5 stele)
Mulțumesc pentru promptitudine, foarte rapizi în livrarea produselor. Produse profesional de calitate! Recomand Natural Lashes, aici găsiți tot ce aveți nevoie.
Isabella P. – 12.07.2020
(5/5 stele)
Produsele perfecte pentru aplicarea extensiilor de gene, atât ca și calitate, cât și preț! Folosesc produsele de mai bine de 3 ani și sunt foarte mulțumită. Livrare ireproșabilă! Foarte serioși! Recomand!
Paula L. – 09.07.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de produse! În plus, la fiecare comandă, mi s-a trimis câte un cadou. Recomand Natural Lashes! Adezivul este de calitate și genele la fel.
Anda C. – 08.07.2020
(5/5 stele)
Sunt mulțumită de livrare. Mulțumită de produsele noi! Față de gama veche, acestea sunt mai calitative. Voi încerca și alte produse.
Laura Alexandra C. – 08.07.2020
(5/5 stele)
Genele sunt de un negru intens, perfecte pentru tehnica pe bandă, iar adezivii foarte rezistenți, compatibili cu fluctuațiile de temperatură și umiditate. Sunt permanent surprinsă de cadouri și de reducerile lunare. The BEST!
Simona M. – 06.07.2020
Vezi mai multe review-uri