Natural Lashes  × 0  × 0

ESQIDO - Eyeliner - Maro   Mărește imaginea

ESQIDO - Eyeliner - Maro

39 lei  32 lei  (TVA inclus)

În stoc  (14 buc.)

Am petrecut nenumărate ore proiectând și perfecționând fiecare detaliu al noului nostru produs. Rezultatul este un creion dermatograf gel ce nu se întinde, nu curge și rezistă în contact cu apa, ploaia, lacrimile, praful și murdăria.
L-am conceput astfel încât să îl porți în fiecare zi, de la primii zori ai dimineţii și să arate impecabil chiar și în serile în care nu ajungi acasă până la miezul nopții.Am ales o compoziție fără formaldehidă și parabeni și am spus un nu categoric testării pe animale. Am ales cel mai intens negru și o textură ultra-netedă ce permite o aplicare ușoară și o definire perfectă a formei ochiului.
Noul nostru creion dermatograf include o ascuțitoare de precizie, o mină retractabilă și un inel special proiectat să nu permită aerului să intre odată închis.Suntem absolut siguri că te vei îndrăgosti de noul creion dermatograf de la ESQIDO și îți oferim o garanție extinsă de 60 de zile, timp în care îl poți returna produsul.

Culoare: maro
Rezistent la: apă, ploaie, lacrimi, praf și murdărie
Garanție: 60 de zile

Compoziție: cyclopentasiloxane, trimethylsiloxysilicate, synthetic wax, C30-50 alcohols, polymethylsilsesquioxane, silica, polybutene, microcrystalline wax, acetylate glycol stearate, triethoxycaprylylsilane, mica (CI 77019), iron oxides (CI 77499), ferric ferrocyanide (CI 77510)(5/5 stele)
Mulțumesc pentru promptitudine, foarte rapizi în livrarea produselor. Produse profesional de calitate! Recomand Natural Lashes, aici găsiți tot ce aveți nevoie.
Isabella P. – 12.07.2020
(5/5 stele)
Produsele perfecte pentru aplicarea extensiilor de gene, atât ca și calitate, cât și preț! Folosesc produsele de mai bine de 3 ani și sunt foarte mulțumită. Livrare ireproșabilă! Foarte serioși! Recomand!
Paula L. – 09.07.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de produse! În plus, la fiecare comandă, mi s-a trimis câte un cadou. Recomand Natural Lashes! Adezivul este de calitate și genele la fel.
Anda C. – 08.07.2020
(5/5 stele)
Sunt mulțumită de livrare. Mulțumită de produsele noi! Față de gama veche, acestea sunt mai calitative. Voi încerca și alte produse.
Laura Alexandra C. – 08.07.2020
(5/5 stele)
Genele sunt de un negru intens, perfecte pentru tehnica pe bandă, iar adezivii foarte rezistenți, compatibili cu fluctuațiile de temperatură și umiditate. Sunt permanent surprinsă de cadouri și de reducerile lunare. The BEST!
Simona M. – 06.07.2020
Vezi mai multe review-uri