Natural Lashes

ESQIDO - Eyeliner - Negru   Mărește imaginea

ESQIDO - Eyeliner - Negru

109 lei  54 lei  (TVA inclus)

În stoc  (41 buc.)

Am petrecut nenumărate ore proiectând și perfecționând fiecare detaliu al noului nostru produs. Rezultatul este un creion dermatograf gel ce nu se întinde, nu curge și rezistă în contact cu apa, ploaia, lacrimile, praful și murdăria.
L-am conceput astfel încât să îl porți în fiecare zi, de la primii zori ai dimineţii și să arate impecabil chiar și în serile în care nu ajungi acasă până la miezul nopții.Am ales o compoziție fără formaldehidă și parabeni și am spus un nu categoric testării pe animale. Am ales cel mai intens negru și o textură ultra-netedă ce permite o aplicare ușoară și o definire perfectă a formei ochiului.
Noul nostru creion dermatograf include o ascuțitoare de precizie, o mină retractabilă și un inel special proiectat să nu permită aerului să intre odată închis.Suntem absolut siguri că te vei îndrăgosti de noul creion dermatograf de la ESQIDO și îți oferim o garanție extinsă de 60 de zile, timp în care îl poți returna produsul.

Culoare: negru
Rezistent la: apă, ploaie, lacrimi, praf și murdărie
Garanție: 60 de zile

Compoziție: cyclopentasiloxane, trimethylsiloxysilicate, synthetic wax, C30-50 alcohols, polymethylsilsesquioxane, silica, polybutene, microcrystalline wax, acetylate glycol stearate, triethoxycaprylylsilane, mica (CI 77019), iron oxides (CI 77499), ferric ferrocyanide (CI 77510)