Natural Lashes

Blooming Dual Aftercare - Tratament pentru îngrijirea și regenerarea genelor   Mărește imaginea

Blooming Dual Aftercare - Tratament pentru îngrijirea și regenerarea genelor

59 lei  (TVA inclus)

În stoc  (50 buc.)

Blooming Dual Aftercare este cel mai nou produs de îngrijire a genelor. (COATING) sigilează extensiile de gene și protejează adezivul (ESSENCE) hrănește în profunzime genele deteriorate sau subțiri.

(COATING)
Se aplică pe vârful extensiilor de gene, ajutându-le să își păstreze forma o perioada mai îndelungată, oferind totodată un aspect mai intens al culorii.

(ESSENCE)
Genele clientelor tale sunt supuse zilnic la numeroși factori ce le slăbesc rezistența. Blooming Dual Aftercare acționează prin stimularea circulației sângelui la rădăcina genelor. Formula sa conține un amestec de vitamine, peptide și extracte bogate în substanțe nutritive pentru a energiza și revitaliza genele afectate de folosirea frecventă a rimelului sau purtarea pe termen lung a extensiilor de gene.

Blooming Dual Aftercare accelerează ciclul de regenerare al genelor naturale. Se agită bine flaconul înainte de utilizare. Se aplică dimineața și seara, la rădăcina genelor sau sprâncenelor, timp de 10-14 zile. Nu conține ulei, așadar se poate folosi și în timpul purtării extensiilor de gene.

Cantitate: 5ml coating + 5ml essence

Condiții de păstrare
Umiditate: între 30% și 70%
Temperatură: între +3°C și +25°C

Valabilitate
De la deschidere: 6 luni
Sigilat: 2 ani de la data fabricației (inscripționată pe sticluță)