Natural Lashes  × 0  × 0

Beautiful Brows - Ultra Fast 0.25   Mărește imaginea

Beautiful Brows - Ultra Fast 0.25" - 5g

 149 lei  (TVA inclus)

În stoc  (4 buc.)

Timpul de lucru este esențial pentru tine și cauți un adeziv extrem de rapid?
Îți prezentăm cel mai nou adeziv pentru extensii de gene de la Beautiful Brows & Lashes.
Se usucă în 0.25 secunde și oferă o rezistență de până la 7 săptămâni!

Înainte de a începe aplicarea, agită recipientul timp de 10-20 secunde, apoi lasă-l în poziție verticală, la temperatura camerei, timp de 30 minute.
Atunci când nu-l folosești, păstrează-l în poziție verticală la o temperatură cuprinsă între 16 și 24 grade Celsius, ferit de razele soarelui.

Umiditatea ideală este de 55%, dar îl poți utiliza cu rezultate foarte bune și dacă ai o umiditate cuprinsă între 40-70%. Temperatura camerei de lucru nu ar trebui să depășească 23 grade Celsius și nici să fie sub 21 grade Celsius.

Dacă lucrezi într-un salon în care se fac și alte proceduri în afară de aplicări de extensii, ferește-l de vaporii rezultați în urma procedurilor de lash-lifting și a oxidanților pentru vopsea.

Cantitate: 5g
Rezistență: 7 săptămâni
Uscare: ultra rapidă (0.25 secunde)
Culoare: negru

Condiții recomandate de lucru cu adezivul
Umiditate: între 40% și 70%
Temperatură: între +21°C și +23°C

Valabilitate
De la deschidere: 12 săptămâni
Sigilat: 6 luni de la data achiziționării(5/5 stele)
Sunt mulțumită de acest adeziv, atât de consistență, cât și de rezistență, aștept să revină pe stoc. Rezistă mai bine decât ultimul adeziv de la B****** de pe alt site, deoarece cred că sunt mai atenți cu depozitarea și păstrarea proprietăților adezivului. Oferi valoare, primești valoare.
Tene Elena – 28.07.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de produsele comandate, de profesionalismul de care ați dat dovadă și de rapiditatea cu care a ajuns comanda. Mulțumesc echipei Natural Lashes!
Daniela M. – 12.09.2020
(5/5 stele)
Cele mai bune produse, cele mai bune gene și nu numai. Adeziv de calitate și accesorii la prețuri foarte bune. Recomand cu drag orice achiziție. În plus, livrare promptă și personal foarte drăguț!
Ionela G. – 08.09.2020
(5/5 stele)
Super mulțumită de toate produsele Natural Lashes. Lucrez de 3 ani cu ele și deși am mai încercat și alte produse, am revenit de fiecare dată la aceste produse pentru că mă ajută să am lucrări frumoase și rezistente.
Camelia M. – 26.08.2020
(5/5 stele)
Super produse la super prețuri! Mi s-au recomandat în timpul cursului produsele Natural Lashes. Am început acest minunat drum cu o investiție super mică, doar datorită acestor produse. Clientele sunt mulțumite de aspectul natural al genelor și de rezistența dată de adezivul HS-11. Mulțumesc Natural Lashes.
Luciana L. – 22.07.2020
(5/5 stele)
Sunt foarte mulțumită de toate produsele. Sunt de calitate și au cel mai bun preț. Livrarea este rapidă Revin de fiecare dată cu plăcere pentru că aici găsesc tot ce am nevoie.
Simona Z. – 13.07.2020
Vezi mai multe review-uri